Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Οι απλοί άνθρωποι, οι άνθρωποι του μόχθου έχουν μία προσωπική πραγματική δυνατότητα να αντισταθούν στα δόλια προσχήματα που μας σερβίρουν οι πολιτικατζήδες της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας μας. Να πάψουν να ψηφίζουν ψευδολόγους, παιδιά του κομματικού σωλήνα, προϊόντα των διαδρόμων των παράκεντρων της εξουσίας, μειράκια της πολιτικής με σκοτεινό παρελθόν και ακόμη ποιο σκοτεινές διασυνδέσεις που έκαψαν την Ελλάδα γιατί έτσι τους είπαν.
Ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η έμπρακτη τιμωρία της...
πολιτικής διαφθοράς, της αυθάδικης πολιτικής ασυνέπειας, της αλαζονείας και ιταμότητας των καισαρίσκων της εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή γέννησε μία εκπληκτική κοινωνική δυναμική. Οι οργανωμένες και κατευθυνόμενες από ντόπια και ξένα κέντρα επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, που πήραν και ρατσιστικές διαστάσεις, μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι τα καλλίτερα έρχονται. Ο κάθε Έλληνας συνειδητοποίησε ότι το πολίτευμα σήμερα στην χώρα μας δεν είναι η δημοκρατία, το αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτικό σύστημα, ο πολιτικός φιλελευθερισμός, είναι ωμά και απερίφραστα η κομματοκρατία.
Στην στυγνή ολιγαρχία των ανεξέλεγκτων “διευθυντηρίων”, ολιγαρχία που νομιμοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια ή όποτε αποφασίσουν οι νταβατζήδες της εξουσίας με όποια ψήφο απορρέει απο την πλύση εγκεφάλου των μαζών: την πληρωμένη με εκατομμύρια των εκατομμυρίων μάχη κατασκευής παραισθησιογόνων εντυπώσεων, η απάντηση στην ολιγαρχία της λαμογιάς, της απάτης, του ξεπουλήματος είναι μία: Ψήφο στη Χρυσή Αυγή.
Ψήφος αντίστασης στην πολιτική απάτη των εγκεκριμένων κομμάτων που λειτουργούν σαν συνδικάτα ελέγχου της κοινής γνώμης. Πρόκειται για την ζωή μας, όχι για κούφιους ενθουσιασμούς και ιδεολογήματα Ο σύντροφος Παπαδημούλης αποκάλεσε τον Οικονομέα του MEGA “γκεσέμι” (ο ευνουχισμένος τράγος που φοράει το κιπρί και οδηγεί το κοπάδι γίδια). Ψήφος στην Χρυσή Αυγή θα βροντοφωνάξει στον Παπαδημούλη των εμπρηστών, των κουκουλοφόρων, των ληστών, των λαθρολάγνων της Υπατίας ότι είμαστε Έλληνες και όχι κοπάδι. 37+1 χρόνια κόκκινης τρομοκρατίας πήρε τέλος. Πίσω από το παραβάν του εκλογικού κέντρου ο Έλληνας, η Ελληνίδα, τα Ελληνόπουλα βρήκαν την θέληση της δύναμης.