Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ........2 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ...4















Με τρία γκολ του Αχτύπη, που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τη Θύελλα, ο Προμηθέας κέρδισε και εξασφάλισε την επάνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Οι νικητές τα βρήκαν… σκούρα μόνο στο πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά στο δεύτερο ξεκαθάρισαν τα πράγματα εύκολα.
Η ομάδα της Γαυρολίμνης «πάταγε» καλύτερα στο ματς από την αρχή, μα η πάντα μαχητική Παραβόλα κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές. Η Θύελλα παρουσιάστηκε με σχετικά ευάλωτη άμυνα, ρέφαρε ωστόσο αυτή την αδυναμία σκοράροντας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Θόδωρου Μουχάνη δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους αντιπάλους, αφού καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κούραση. Η Θύελλα έχοντας βγάλει όλο το πρωτάθλημα με λίγους ποδοσφαιριστές επηρεάστηκε από τα συνεχόμενα ματς των μπαράζ και σίγουρα στοίχησε πολύ η αποβολή του Πάνου Ράπτη την 3η αγωνιστική των play offs.
Ο Προμηθέας κέρδισε πάντως άξια και το ματς και την άνοδο, ακολούθησαν πανηγυρισμοί και η απαραίτητη… έξοδος το βράδυ του Σαββάτου για τα επινίκια σε ταβέρνα.
Καλύτεροι από τους νικητές οι Καλαβριζιώτης, Διαμαντόπουλος, Δημητρόπουλος και βέβαια ο Αχτύπης. Ο Χρήστος Κ. Μπαρδάκης ήταν εκπληκτικός για την Παραβόλα και ακολούθησαν οι Λευτέρης Σταμάτης, Ράπτης, Δεληγιάννης. Οι διαιτητές Κέκελος, Πυλαρινός, Ροκοπάνος έβγαλαν με ευκολία τον αγώνα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα
3΄ ΓΚΟΛ!!! Μετά από σέντρα του Γερετσιάν και γύρισμα του Αχτύπη στον Καλαβριζιώτη, ο τελευταίος με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.
11΄ Από φάουλ του Χρήστου Κ. Μπαρδάκη, η κεφαλια του Ράπτη φεύγει λίγο άουτ.
13΄ ΓΚΟΛ!!! Σέντρα του Χρήστου Κ. Μπαρδάκη, εξαιρετική κεφαλιά του Γιάννη Δρόσου και ισοφάριση για τη Θύελλα.
22΄ ΓΚΟΛ!!! Ο Καλαβριζιώτης πάσαρε ωραία στον Αχτύπη που έχοντας πλάτη γύρισε και με ωραίο πλασέ έδωσε νέο προβάδισμα στον Προμηθέα.
36΄ ΓΚΟΛ!!!   Αδράνεια στην άμυνα του Προμηθέα, στη σέντρα του Γιώργου Σταμάτη και νέα ισοφάριση με την κεφαλιά του Λευτέρη Σταμάτη.
41΄ Πλάσε του Χρήστου Κ. Μπαρδάκη και ο Κατσίνας παραχωρεί κόρνερ.
56΄ ΓΚΟΛ!!!   Κάθετη πάσα του Καλαβριζιώτη στον Αχτύπη τετ α τετ άψογο πλασέ και γράφει το 2-3 για την ομάδα του
67΄ Πάσα του Καλαβριζιώτη στον Αχτύπη που φεύγει στη πλάτη της άμυνας και κάνει το πλασάρισμα, στέλνοντας τη μπάλα… βασανιστικά άουτ.
73΄Σε εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου, ο Ζέλιος στη κεφαλιά που βρίσκει ελάχιστα το δοκάρι και περνάει άουτ.
78΄ ΓΚΟΛ!!!   Έξυπνο πέρασμα της μπάλας από το Μάνθο στον Αχτύπη, που έφυγε μόνος στο κενό χώρο και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-4.
80΄ Σε σέντρα του Δεληγιάννη, γυριστή κεφαλιά του Ράπτη άουτ.
85΄ Ο Σπυρόπουλος έκανε σουτ ο Πριτσούλης άσχημο διώξιμο και η μπάλα εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι.
88΄ Η ομάδα της Παραβόλας έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Λευτέρης Σταμάτης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αχρείαστο κράτημα στον Δαδάνη.

ΘΥΕΛΛΑ: Πριτσούλης, Δεληγιάννης, Δρόσος Ι., Καλαμπαλίκης Μ., Μπαρδάκης Χ.Δ., Σταμάτης Γ., Σταμάτης Ε., Δρόσος Γ., (80΄ Μπαρδάκης Χ. Ι.), Μπαρδάκης Χ. Κ., Ράπτης Φ., Αναγνωστόπουλος (62΄ Λιάρος Ι.).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Κατσίνας, Κωνσταντάρας, Διαμαντόπουλος, Καλαβριζιώτης, Δημητρόπουλος, Καλαβρουζιώτης Γ.(46 Τριώτης), Αχτύπης (80’ Σπυρόπουλος), Δαδάνης Μάνθος, Γερετσιάν, Αποστολόπουλος (71΄Ζέλιος Π.)