Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ-14-6-12 Αποχαιρετιστήρια Τελετή Λήξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου ΚαινουργίουΟ Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Καινουργίου διοργάνωσε και πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 την αποχαιρετιστήρια τελετή λήξης για την σχολική χρονιά που τελείωσε.
Το ταξίδι στην κατάκτηση της γνώσης έφτασε για άλλη μια χρονιά στο τέρμα του και σ' αυτό το σταθμό κατεβήκανε φέτος τα εκτάκια μας. Του χρόνου ένα καινούριο σχολείο, το γυμνάσιο, θα τους αγκαλιάσει. Ο σύλλογος αποχαιρέτησε τα εκτάκια με τον πιο όμορφο τρόπο διοργανώντας την εκδήλωση αυτή που περιείχε: ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν τα παιδιά του πολιτιστικού ομίλου «Θεστιείς» και τα εκτάκια μας .
Στη συνέχεια οι μαθητές της Στ’ τάξης παρουσίασαν ποιήματα , σκέτς και μοντέρνο χορό . Ενόψει τον καλοκαιρινών διακοπών και όχι μόνο ακολούθησε ενημέρωση για τα ατυχήματα των παιδιών από τον γιατρό κύριο ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ . Στο τέλος ο σύλλογος έδωσε από ένα αναμνηστικό δωράκι στα εκτάκια και οι συμμετέχοντες απολαύσανε έναν γευστικό μπουφέ και η βραδιά έκλεισε με ξέφρενο χορό.