Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ Κ.Α.Π ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Καψάλη 9 – Αγρίνιο – 301 00 – 6936 423881, 6974 838165
……………………………………………………………………………………………………………
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγρίνιο 15 Μαΐου 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Με αποφασιστικότητα και χωρίς βία, όσοι μετείχαν στην δράση March to Athens, ξεκίνησαν στις 15 Οκτωβρίου 2011 από την Νίκαια της Γαλλίας, για να διαδηλώσουν και να διεκδικήσουν για τους πολίτες όλου του κόσμου κοινωνική δικαιοσύνη, αναδιανομή του πλούτου και δημόσια ηθική.
Περάσανε με τα πόδια τα σύνορα τριών χωρών – Γαλλία, Ιταλία Ελλάδα - για να καταδικάσουν τη φτώχεια, την ανισότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τη διαφθορά, ως όργανα υποδούλωσης της κοινωνίας από τους ισχυρούς.
Μετατρέψανε τους δρόμους, που περπατήσανε και τις πλατείες, που οργανώσανε τις ανοικτές συνελεύσεις τους, στα πιο δυνατά μεγάφωνα της παγκόσμιας συντριπτικής πλειοψηφίας του 99% όλων των πολιτών του κόσμου, διαδηλώνοντας πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

Αυτούς τους συντρόφους του αγώνα μας, σήμερα το μεσημέρι, το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ αποφάσισε να τους σύρει στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες – άκουσον, άκουσον – της ρύπανσης, λέει, του περιβάλλοντος και της αντίστασης κατά της Αρχής.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την σημερινή ιδιαίτερα βίαιη προσαγωγή αυτής της ολιγομελούς και ειρηνικής ομάδας των νέων ανθρώπων απ’ όλον τον κόσμο, που υποδεχτήκαμε πριν μερικές εβδομάδες στην κεντρική πλατεία της πόλης του Αγρινίου και με τους οποίους μας συνδέουν σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απελευθέρωση τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ MARCH TO ATHENS