Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Μια σημαντική πρόταση συνεργασίας που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Διαβάστε προσεκτικά, ίσως σας ενδιαφέρει…

     Όλοι ζούμε σε μια πολύ αβέβαιη εποχή. Ακούμε παντού για την κρίση που υπάρχει στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια οικονομία. Κάθε λίγο παίρνονται νέα μέτρα διότι τα προηγούμενα δεν ήταν αρκετά. Το εισόδημά σας, έχει συρρικνωθεί την τελευταία διετία κατά 40% και δυστυχώς έπονται κι άλλες μειώσεις!  

     Πως φαντάζεστε την δικιά σας ζωή, αλλά και της οικογενείας σας τα επόμενα χρόνια; Θα έχετε ακούσει φυσικά ότι στην κρίση δημιουργούνται ευκαιρίες, αρκεί να μπορείτε να τις δείτε και να μην αφήσετε να σας προσπεράσουν. Έχουμε  να σας προτείνουμε μια σημαντική πρόταση συνεργασίας, που μπορεί να αποβεί σταθμός στην δικιά σας ζωή, αλλά και της οικογένειάς σας.

     Ένας νέος πολυεθνικός όμιλος με παρουσία σε 26 χώρες, με 15 εταιρείες κάτω από την ομπρέλα του ομίλου, ξεκίνησε πρόσφατα και στην Ελλάδα. Ο όμιλος έχει προϊόντα υψηλής ποιότητας πουόλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά.

     Ζητάμε δυναμικά στελέχη / συνεργάτες για την ανάπτυξη δικτύων καταναλωτών αλλά και συνεργατών, δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις ή προϋπηρεσία, ο καθένας μπορεί να το κάνει.
Το μοναδικό σύστημα προσφέρει στον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μόρφωσης, προσωπικής εμπειρίας και οικονομικής κατάστασης δυνατότητες απεριόριστου εισοδήματος,χωρίς το παραμικρό οικονομικό ρίσκο.

Ποια είναι όμως τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει ο όμιλος: 
•    Ανεξάρτητη συνεργασία, χωρίς ωράρια, χωρίς αφεντικά.
•    Καμία δέσμευση, καμία προϋπόθεση, έχετε την απολυτήελευθερία επιλογών.
•    Καμία υποχρέωση για αγορά ή πώληση προϊόντων.
•    Κανένα οικονομικό ρίσκο, δεν χρειάζεται να επενδύσετε χρήματα, αφού ξεκινάτε την δικιά σας επιχείρηση χωρίς να χρειαστεί να δώσετε ούτε ένα ευρώ.
•    Προσφέρουμε συνεχώς εκπαίδευση, εντελώς δωρεάν. Όποτε χρειαστεί, όσο κι αν χρειαστεί!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για μια αναλυτική ενημέρωση, εξάλλου η δικιά σας επιτυχία είναι και δική μας! Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982636327  ή μέσω email: nwateams@yahoo.com

σ.σ. Η εταιρία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το επιχειρηματικό της πλάνο στο Αγρίνιο την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 π.μ.  Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΣΕΛΗΝΗ, στο κέντρο του Αγρινίου. Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6982636327