Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


καλησπέρα. καλό θα ήταν να αλλάξετε το όνομα του site σας και από παραβόλα press να το ονομάσετε Agrinio  Press. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός, ότι το 70% των αναρτήσεών σας, έχουν να κάνουν με το Αγρίνιο. Το άλλο 20% ανέκδοτα και μόλις το 10% αφιερώνετε για το χωριό μας (κι αυτό για Θύελλα και κηδείες)!!!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό, όπου λες και στην Παραβόλα δεν έγινε παρέλαση.... Τρέξατε να μας ανεβάσετε να δούμε το τί έγινε στην παρέλαση του Αγρινίου, ενώ με αυτή που γινόταν την ίδια ώρα στο χωριό μας, ούτε καν που ασχοληθηκατε. Ούτε μία φωτογραφία, ούτε καν μία απλή αναφορά! Λες και όλοι εμείς που ήμαστε αναγκασμένοι να μένουμε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το χωρίο, έχουμε την ανάγκη να βλέπουμε το αν κλάσανε στο Αγρίνιο και όχι με θέματα και γεγονότα που αφορούν το χωριό μας!
AΠΑΝΤΗΣΗ paravolapress
Όπως σας έχουμε πει και παλιότερα είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μας αρέσει να ασχολούμαστε με τα κοινά του τόπου μας και επειδή δεν θέλουμε να φανερώσουμε τη ταυτότητά μας δεν είναι εύκολο για εμάς να βγούμε στο δρόμο να τραβήξουμε φωτογραφίες από την παρέλαση της Παραβόλας για να σας τις παρουσιάσουμε όπως μας ζητάει ο φίλος που έστειλε το μήνυμα.Παρ' όλα αυτά επικοινωνήσαμε με κάποιον που έχει φωτογραφίες από την παρέλαση και όταν μας τις στείλει θα τις δημοσιεύσουμε.Πλέον όπως  ξέρουμε ανήκουμε στον Δήμο Αγρινίου και εκεί παίρνονται πλέον οι αποφάσεις για το θα γίνετε στο δικό μας χωριό,αυτό άλλωστε εξηγεί και τις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με το Αγρίνιο γιατί μας αφορούν όλους μας.Σας είχαμε πει και παλιότερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμελήσουμε τις οικογένειές μας και να ασχοληθούμε με το blog περισσότερο απ΄όσο  μας επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μας.Άλλωστε στην τελική δεν κερδίζουμε κάτι από το blog,πιστεύω όμως πως προσφέρουμε κάτι στους αναγνώστες μας και δεν κερδίζουμε το ξανά τονίζω κανένα οικονομικό όφελος άσχετα με το ότι μπορούμε να το κάνουμε από διαφημίσεις κτλ που μας έχει ζητηθεί από πολλούς άλλωστε.Σε αντίθεση με εσένα φίλε μου που έχεις φτιάξει ένα συνδρομητικό blog και για να μπει ο καθένας μας να το διαβάσει πρέπει να σε πληρώνει κάθε μήνα για τις υπηρεσίες που προσφέρεις.Ο καθένας επιλέγει το τι θα διαβάσει.Δεν βάλαμε κανέναν με το ζόρι να ασχοληθεί με το blog μας....Σε ευχαριστούμε και εσένα που διαβάζεις το blog μας και αφιερώνεις τόσο χρόνο στο να γράφεις άσκοπα σχόλια στις αναρτήσεις μας απλώς και μόνο για να μας την πεις,κάτι που δεν μας νοιάζει καθόλου.....