Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ -Ξεναγός ελάχιστα και προκλητικά ντυμένη απαγόρευσε την είσοδο σε παιδιά 8 και 10 ετών να επισκεφτούν αρχαιολογικό χώρο

Πολύτεκνη οικογένεια (Από την Παραβόλα)ξεκίνησε από Αγρίνιο με προορισμό τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας  με σκοπό τα 6 παιδιά τους να δουν τα αρχαία. Στη διαδρομή οι γονείς πήραν παγωτό στα παιδιά με αποτέλεσμα δύο από αυτά να λερωθούν και να βγάλουν τις μπλούζες τους...
Οι ηλικίες των παιδιών 8 και 10 ετών αγοράκια. Η ξεναγός με το αέρινο μίνι λευκό φορεματάκι και ένας από τους φύλακες, με θρασύ και απότομο τρόπο όπως περιγράφει ο πατέρας, έδιωξαν την οικογένεια που πρόσβαλλε τον χώρο. Σε αντίθεση βέβαια με τα εκτεθειμένα μπούτια της ξεναγού που έδεναν αρμονικά με το περιβάλλον!!!
Ο πατέρας νιώθοντας προσβεβλημένος ανταπέδωσε την παρατήρηση περί ενδυματολογικής ευπρέπειας και η ξεναγός απάντησε: "Εγώ καλά κάνω."
Η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία όπου και δόθηκε άδεια να περάσουν τα παιδιά στον αρχαιολογικό χώρο. Σημαντικό είναι πως ακόμα και οι τουρίστες αντέδρασαν στη συμπεριφορά της ξεναγού και την χαρακτήρισαν παράλογη και ντροπιαστική.
Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο πατέρας ως στοιχεία για την καταγγελία του, ελήφθησαν με τη συναίνεση της ξεναγού, η οποία θέλησε να πάρει και πόζα όπως είπε στον κύριο Χ.Μ.

Εύγε!


Η άδεια της αστυνομίας για τα... προκλητικά αγοράκια 8 και 10 ετών



Τα παιδιά της οικογένειας





Και η πόζα