Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ κ.ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ


EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Παραβόλα 22/05/2012                               

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                                        

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ                                                                                  

           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραβόλας
                                Ανακοινώνει ότι:
Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 αναρτήθηκε στο Paravolapress κείμενο που είχε τίτλο «Αναβαθμίσεις Γηπέδων σε Γειτονικά Χωριά»,επειδή ο συντάκτης προφανώς δεν γνώριζε τα πραγματικά γεγονότα και για να μην πλανώνται ερωτήματα και στρεβλώσεις των όσων λέχθηκαν και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες σας για το συγκεκριμένο θέμα.
Την Κυριακή της 13ης Μαΐου πράγματι βρέθηκαν μαζί μου δύο αντιδήμαρχοι όχι βεβαίως για υπηρεσιακούς λόγους άλλά φιλικά.
Στη συζήτηση που όντως ήταν έντονη με μέλος του Δ.Σ. Θύελλας Παραβόλας εξηγήθηκε από τον Αντιδήμαρχο πως για φέτος έχουν προγραμματιστεί για γίνουν τρία γήπεδα με χλοοτάπητα {Γαβαλούς, Παναιτωλίου & Δοκιμίου} και αμέσως όταν τελειώσουν αυτά θα γίνει της Παραβόλας και του Καινουργίου.
 Επειδή δεν ωφελεί κανέναν η παραπληροφόρηση και επειδή ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση και από τα δύο μέρη-  καλό θα είναι να ηρεμήσουμε.
  Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να σας γνωρίσω τα πραγματικά γεγονότα.
 Α] Με το μέλος του Δ.Σ. της Θύελλας παραβόλας έγινε συζήτηση για το γήπεδο Παραβόλας και μου προτάθηκε να ζητήσω από ο Δήμο βοήθεια  για να κάνει μόνη της η ομάδα της εργασίες. Η απάντηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου ήταν ότι  οι εργασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα του γηπέδου έχουν προγραμματιστεί και θα γίνουν μετά από τα τρία γήπεδα που προανέφερα , αν όχι φέτος οπωσδήποτε του χρόνου.
Β] Δεν είναι αληθές αυτό που αναγράφηκε ότι ξεκίνησαν εργασίες στα συγκεκριμένα γήπεδα, επειδή τα τοπικά συμβούλια έστειλαν εγγράφως τις επιθυμίες τους «Ενώ εμείς δεν ενδιαφερθήκαμε καν». Κανένα τοπικού συμβούλιο δεν έστειλε εγγράφως αίτημα γι΄ αυτό το σκοπό.
Γ] Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Δήμου Αγρινίου και τη δέσμευση των αρμοδίων αντιδημάρχων η τοποθέτηση χλοοτάπητα του γηπέδου Παραβόλας θα γίνει αν όχι φέτος οπωσδήποτε της επόμενη χρονιά.

                                                                       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                       ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ


 

                                                      ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ

Θα θέλαμε σαν paravolpress να ζητήσουμε ένα ευχαριστώ στον κ.Διονύση Γιαννακά για την πληροφόρηση που μας παρείχε με το μήνυμά του.Όποιος ήταν παρόν στην συγκεκριμένη κουβέντα ξέρει πολύ καλά το τι ειπώθηκε.Από εκεί και πέρα δέν  έχουμε σκοπό να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν απολύτως ούτε πρόκειται να το κάνουμε ποτέ.Το μόνο που θα θέλαμε είναι να βοηθηθεί πλέον η Ομάδα του χωριού  μας να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της τις δύσκολες εποχές που διανύουμε και να μην την αφήσουμε να διαλυθεί.Ας μην στερήσουμε απ τα παιδιά μας την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.....