Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 1-1


Η Ένωση Αγίου Δημητρίου, βάσει εμφάνισης αλλά και ευκαιριών δικαιούταν τη νίκη απέναντι στη Θύελλα, αλλά η πετυχημένη άμυνα της ομάδας της Παραβόλας σε συνδυασμό με τη δυστοκία των Αγρινιωτών έφερε την ισοπαλία.
Η Ένωση είχε ένα πρώτο ημίχρονο που υπερίσχυσε κατά κράτος επιθετικά, με χαμένο πέναλτι και καλές φάσεις. Ο νεαρός Λάζαρος Κωστακιώτης ήταν ασταμάτητος από δεξιά, ο Κώστας Κωστακιώτης προσέθετε εμπειρία και ο Χρήστος Κυτούγιας ήταν κινητικότατος. Η άμυνα δεν διέτρεχε κινδύνους με τον Γιώργο Κούση πάντα έτοιμο. Η Θύελλα από την πλευρά της είχε σημαντικές απουσίες και όχι γεμάτο πάγκο, αλλά αξιοποίησε την ικανότητά της να αμύνεται αποτελεσματικά ακόμα και πάνω στο τελικό σουτ. Αυτό το στοιχείο και η τύχη στο πέναλτι της επέτρεψαν να μην δεχθεί γκολ, καθώς επιθετικά ήταν ανύπαρκτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Χρήστου Κ. Μπαρδάκη έδωσε στην ομάδα της Παραβόλας διεμβολισμούς από αριστερά, ανέβηκε ο Λευτέρης Σταμάτης, ενώ ο Γιώργος Σταμάτης έκανε πολλή δουλειά στο κέντρο. Η αντικατάσταση του Χρήστου Κυτούγια με τον βαρύ Μποτίνη στέρησε τρεξίματα στην ‘Ενωση, όσο κι αν ανέβηκε ο Παππάς από την άμυνα. Πάντως η Θύελλα μπόρεσε να σκοράρει πρώτη πολύ νωρίς, δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση, αλλά στην επανάληψη δεν είχε παθητικό ρόλο. Μπορεί η Ένωση να κυκλοφορούσε και πάλι καλύτερα τη μπάλα, όμως δεν βγήκαν και οι αλλαγές στον Άγγελο Πανέτα, οπότε το ματς κύλησε στην ισοπαλία και όσον αφορά τις εντυπώσεις του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο η Ένωση έχασε μοναδική ευκαιρία στην εκπνοή.
Ο διαιτητής Στυλιαράς ήταν πολύ καλός, όπως και οι Βοηθοί Λίονας, Καλύβας.
Τα στιγμιότυπα του αγώνα
2΄ Μετά από ατομική προσπάθεια ο Λάζαρος Κωστακιώτης βγαίνει τετ α τετ, αλλά ο Πριτσούλης αποκρούει με τα πόδια.
15΄ Διαγώνιο σουτ του Παππά λίγο άουτ.
17΄ Ανατροπή του Κώστα Κωστακιώτη από τον Χρήστο Δ. Μπαρδάκη. Στο πέναλτι ο ίδιος ο Κωστακιώτης, ο Πριτσούλης τον «ψωνίζει» και αποκρούει σωτήρια.
36΄Σουτ του Χρήστου Κυτούγια ελάχιστα έξω.
46΄Πλασαριστή κεφαλιά από τον Μποτίνη, ο υψηλόσωμος Πριτσούλης έστω και δύσκολα αποκρούει.
48΄ ΓΚΟΛ!!! Με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ λίγο μέσα στη περιοχή ο Λευτέρης Σταμάτης ανοίγει το σκορ για τη Θύελλα.
50΄ ΓΚΟΛ!!! Η Ένωση ανταποδίδει άμεσα, και ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ του Κώστα Κωστακιώτη.
53΄ Σκαφτό πλασέ του Φίλιππα Ράπτη λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια.
55΄ Έξυπνο σουτ του Λάζαρου Κωστακιώτη έξω από τη περιοχή, η μπάλα λίγο ψηλότερα απ’ ότι θα ήθελε.
58΄ Μακρινό φάουλ του Κούση, ο Παππάς έρχεται με ταχύτητα μέσα στη περιοχή και κάνει το απ’ ευθείας πλασέ, αλλά ψηλά άουτ.
66΄ Ο Πριτσούλης αιφνιδιάζεται από το μακρινό διαγώνιο σουτ του Κώστα Κωστακιώτη και αποκρούει άτσαλα, χωρίς η παίκτες της Ένωσης να το εκμεταλλευτούν.
68΄ Μοναδικό τετ α τετ του Μποτίνη με τη μπάλα να γκελάρει, δεν καταφέρνει να την περάσει πάνω από τον Πριτσούλη, που μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
75΄ Σουτ από τον Χρήστο Κ. Μπαρδάκη με καλές προυποθέσεις, φεύγει όμως ψηλά.
76΄ Απευθείας το σουτ από τον Λαμπρακόπουλο, στα χέρια του Πριτσούλη που ήταν στη σωστή θέση.
 77΄ Ο Χρήστος Κ. Μπαρδάκης κερδίζει τις κόντρες και πασάρει σο χώρο, όπου έρχεται ο Λευτέρης Σταμάτης και κάνει το επικίνδυνο σουτ, με τον Βασιλόπουλο να απλώνεται χαμηλά στην αριστερή γωνία και να αποκρούει.
92΄ Από το κόρνερ του Κώστα Κωστακιώτη, ο Πριτσούλης χάνει τη μπάλα και ο Μποτίνης αστοχεί από πολύ κοντά σε μεγάλη ευκαιρία.

 ΕΝΩΣΗ: Βασιλόπουλος, Αριστόπουλος Α., Παππάς, Κούσης, Στεφανόπουλος, Καλοκαίρης Ε., Κυτούγιας Δ. (81΄ Μπουσδούνης), Λαμπρακόπουλος, Κυτούγιας Χ. (46΄Μποτίνης), Κωστακιώτης Λ., Κωστακιώτης Κ.
 ΘΥΕΛΛΑ: Πριτσούλης, Μπαρδάκης Χ.Ι. (88΄Σελιμάς), Δρόσος Ι., Δεληγιάννης, Μπαρδάκης Χ.Δ., Σταμάτης Γ., Ράπτης Φ., Δρόσος Γ., Καλαμπαλίκης Μ., Σταμάτης Ε., Αναγνωστόπουλος (46΄ Μπαρδάκης Χ. Κ.).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFFS
1.ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ......13
2. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ.. 7
3. ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ........6
……………………………………………………………..
4.ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ.................4
……………………………………………………………...
5. ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ......4
6. ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.....................3

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 23-5-2012 ΩΡΑ 18:00)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ-ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ