Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ "ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ κ.ΔΙΩΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ"

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ sportait.gr

Έπεφταν κορμιά

Γράφτηκε από  Γιώργος Παπαιωάνου

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ........................0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ...........1


Παιχνίδι με κυρίαρχο στοιχείο τη δύναμη ανάμεσα σε Θύελλα και ΠΑΟ, το οποίο κρίθηκε τελικά στο γκολ του Παναγιώτη Ράπτη (φωτο) στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο σκόρερ όμως αποβλήθηκε δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και η ομάδα του κράτησε το αποτέλεσμα με δέκα παίκτες.
Μέτριο πρώτο ημίχρονο με τη Θύελλα να έχει την εδαφική υπεροχή, αλλά να κάνει λίγες ευκαιρίες. Στο τέλος σημείωσε ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.
Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος με δυνατές μονομαχίες και μαρκαρίσματα στα όρια του αντιαθλητικού με τον διαιτητή Διώτη να χάνει συχνά τον έλεγχο και να μην μπορεί να εφαρμόσει τον κανονισμό όσο έπρεπε. Η ομάδα της Παραβόλας βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, άντεχε όμως και δεν ένιωθε αισθητούς κινδύνους στην εστία του Πριτσούλη. Ο ΠΑΟ πίεσε περισσότερο από το 70΄ και μετά, έγιναν μάχες σώμα με σώμα στην περιοχή της Θύελλας και οι μεγάλες στιγμές ήρθαν στο τέλος με τους «πράσινους» να κάνουν φάσεις που θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Ωστόσο πιο πριν η Παραβόλα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.
Κακή η διαιτησία του Διώτη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι βοηθοί Βέλλιος και Μυλωνάς.
 Τα στιγμιότυπα του αγώνα
 21΄ Πλασέ του Παναγιώτη Ράπτη από τη γωνία της μικρής περιοχής, καταλήγει άουτ.
39΄ Ο Παναγιώτης Ράπτης προλαβαίνει να κάνει τη κεφαλιά, αλλά αστοχεί.
45΄ Ο Χρήστος Ι. Μπαρδάκης γκρεμίζει καθαρά τον Ηλία Κοκώνη λίγο έξω από την περιοχή, σε φάση που δεν δόθηκε το φάουλ. Μπορούσε να δοθεί και κόκκινη κάρτα αφού ο παίκτης του ΠΑΟ έμπαινε μόνος προς την εστία.
45΄+3΄ ΓΚΟΛ!!! Σέντρα του Λευτέρη Σταμάτη και με όμορφο σουτ στη κίνηση ο Παναγιώτης Ράπτης στέλνει τη μπάλα στην εστία.
56΄Αποβολή του Παναγιώτη Ράπτη για κτύπημα στον Χρήστο Χ. Γκουρνέλο, χωρίς να φανεί ότι υπήρξε παράβαση για κόκκινη κάρτα.
73΄ Καλοζυγισμένη σέντρα του Δεληγιάννη, ο Γιώργος Δρόσος εντελώς μόνος στη κεφαλιά, δεν βρίσκει σωστά τη μπάλα και αστοχεί.
81΄ Η φάση βγάζει τον Νιτσόλα σε καλή θέση μέσα στη περιοχή, αλλά σουτάρει χωρίς αυτοπεποίθηση και απρόσεκτα στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω απ’ την εστία.
83΄ Σουτ του Χήρα έξω από την περιοχή και ο Πριτσούλης αποκρούει χαμηλά στην αριστερή του γωνία, σε κόρνερ.
88΄ Σέντρα από τον Χήρα, κεφαλιά από τον Ηλία Κοκώνη αλλά άουτ.
90΄+1΄ Ωραία κοντινή σέντρα του Χρήστου Σ. Γκουρνέλου από αριστερά, όμως δεν βρέθηκε συμπαίκτης στην σωστή θέση και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ από τον ίδιο φεύγει ψηλά άουτ.

ΠΑΟ: Ζώης, Αυγέρης, Σταμάτης Α. (46΄ Κοκώνης Α.), Ζιάκας, Καράτσαλος, Καραγιάννης, Χήρας, Γκουρνέλος Χ.Χ., Κοκώνης Η., Γκουρνέλος Χ.Σ., Παπαϊωάννου (68΄ Νιτσόλας).
ΘΥΕΛΛΑ: Πριτσούλης, Μπαρδάκης Χ.Ι., Δρόσος Ι., Δεληγιάννης, Μπαρδάκης Χ.Δ., Σταμάτης Γ., Ράπτης Φ., Ράπτης Π., Δρόσος Γ. (94΄ Καλαμπαλίκης), Σταμάτης Ε., Αναγνωστόπουλος (90΄ Καλαμπαλίκης Μ.).