Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                Αγρίνιο,  13 Ιανουαρίου 2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με ευχές για μια δημιουργική νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου,  η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμάς ενώ παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός χαρακτήρισε θετικό το έργο της Δημοτικής Αρχής το πρώτο χρόνο λειτουργίας του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου, επισημαίνοντας την ουσιαστική συμβολή όλων των υπαλλήλων του Δήμου.
 «Κάνοντας το πρώτο απολογισμό, ως Δημοτική Αρχή θεωρώ ότι τα πήγαμε αρκετά καλά γιατί καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σύστημα διοίκησης ενός μεγάλου οργανισμού, που προήλθε από δέκα διαφορετικούς δήμους, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην καθημερινή προσπάθεια των υπαλλήλων παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν τη χρονιά που πέρασε.
Εκτός όμως από την ομαλή ενοποίηση του νέου Δήμου, έχουμε να επιδείξουμε σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς, το οποίο θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Θέλω να σας καλέσω να ενδυναμώσουμε αυτή τη προσπάθεια να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο και να επιλύουμε τα καθημερινά προβλήματα σε μια εποχή που οι συνδημότες μας  αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης».
Κλείνοντας το χαιρετισμό ο κ. Μοσχολιός υπογράμμισε ότι στη δύσκολη χρονιά που έρχεται ο Δήμος Αγρινίου χάρις στην προετοιμασία της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών, είναι προετοιμασμένος αφενός να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες και αφετέρου να αποτελέσει ένα μηχανισμό ουσιαστικής κοινωνικής στήριξης των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης  κ. Νίκος Καζαντζής.
Τέλος όπως έχει καθιερωθεί στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο καλύτερος υπάλληλος καθαριότητας η κα. Γεωργία Τσακανίκα όπως αναδείχτηκε μετά από ψηφοφορία μεταξύ των συναδέλφων της, ενώ ειδική βράβευση έγινε στην κα. Αλεξάνδρα Ξεθάλη – Βλαχοπούλου ως γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου που συνταξιοδοτήθηκε.