Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ Ο κ.ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Παραβόλας παραβρέθηκε την χθές ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί μετά τις δημοτικές εκλογές σε περιοχές που αποτελούν το νέο Δήμο Αγρινίου.

Στην προσφώνηση του ο Δήμαρχος Παραβόλας κ. Βασίλειος Καπέρδας συνεχάρη τον κ. Μοσχολιό για την εκλογή του και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια και τον αγώνα που δόθηκε και από το Δήμο Παραβόλας για τη δημιουργία του μεγάλου και ισχυρού Δήμου Αγρινίου.

Στην αντιφώνησή του ο κ. Μοσχολιός, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις βασικές κατευθύνσεις της Δημοτικής Αρχής για το νέο Δήμο και στις προτεραιότητες για τις περιοχές του σημερινού Δήμου Παραβόλας.

"Πάνω από όλα οφείλουμε να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές και να προστατέψουμε τους οικονομικά ασθενέστερους που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το κοινωνικό δίχτυ προστασίας που δημιουργήσαμε στο Δήμο Αγρινίου θα επεκταθεί σε κάθε γωνιά του νέου Δήμου. Και να επαναλάβω ότι σε ότι αφορά τα δημοτικά τέλη θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική που εφαρμόσαμε και στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου».

Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, όπως είπε ο κ. Μοσχολιός, είναι η επίλυση του προβλήματος της αποχέτευσης με τη σύνδεση με το βιολογικό καθαρισμό Αγρινίου, η διεκδίκηση του έργου του παρατριχώνιου δρόμου, η συντήρηση των αγροτικών δρόμων, ο εξηλεκτρισμός των αγροτικών εγκαταστάσεων και η σύνδεση των Δημοτικών Διαμερισμάτων με την αστική συγκοινωνία.