Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Παύλος Μοσχολιός στις κοινότητες της ορεινής Παραβόλας


 100_1274 100_1276 100_1296 100_1299
Από τις ορεινές τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Παραβόλας ξεκίνησε τις περιοδείες του ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» Παύλος Π. Μοσχολιός. Μαζί του ήταν οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξής του.
Για την περιοδεία αναφέρεται από το συνδυασμό του κ.Μοσχολιού:
Οι συναντήσεις έγιναν σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα και έλαβαν χώρα διαδοχικά στις τοπικές κοινότητες Νερομάνας, Σπαρτιά, Καλλιθέας, Παλαιοκαρυάς, Κυρα Βγένας και Περιστερίου.
Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων που προσφώνησαν τον κ. Μοσχολιό επεσήμαναν ιδιαίτερα το πόσο κοντά ήταν ο δήμος Αγρινίου στη καθημερινότητα της περιοχής, με το σύνολο των υπηρεσιών του, δίνοντας λύσεις σε καίρια ζητήματα.
Ο δήμαρχος Αγρινίου μίλησε με τους προέδρους αλλά και απλούς πολίτες της περιοχής και τόνισε ότι μέλημα του δήμου Αγρινίου ήταν, μέσα στη πιο δύσκολη συγκυρία που βίωσε η Ελλάδα για δεκαετίες, να μη λείψει τίποτε σε κανένα χωριό και να αντιμετωπίζονται άμεσα τα θέματα της καθημερινότητας στη καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, τους αγροτικούς δρόμους έχοντας σε ετοιμότητα και τις υπηρεσίες αυτεπιστασίας.
«Δεν μας ενδιέφερε αν οι πρόεδροι ανήκαν στη δική μας παράταξη ή σε άλλη, αλλά τα προβλήματα της περιοχής, διότι αυτή είναι και η ουσία της Αυτοδιοίκησης. Έχουμε αποδείξει ότι εμείς σκεφτόμαστε αποκλειστικά αυτοδιοικητικά», επεσήμανε ο κ. Μοσχολιός.