Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Σωτήρης Κολοβός με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου

sotiris-kolobos
Ο Πυροσβέστης, Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Παραβόλας και Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου πρώην Δήμου Παραβόλας Σωτήρης Κολοβός σε δήλωση του αναφέρει :
η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο με πολλές και δύσκολες συνθήκες. Χρειάζεται όλοι μας με συλλογικότητα και πνεύμα συνεργασίας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να βελτιώσουμε τις συγκυρίες αυτές.
Στις εκλογές της 18ης Μαϊου για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων θα πρέπει να δοθεί ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με όραμα, διάθεση και όρεξη για προσφορά να βοηθήσουν για την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης.
Ευθύνη όλων μας λοιπόν, είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου μας, να χαράξουμε πολιτικές και στρατηγικές που θα αναβαθμίσουν το τόπο μας και θα θέσουν τις βάσεις για να οδηγηθεί το Αγρίνιο σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης.
Με γνώμονα το κοινό καλό και σκεπτόμενος όλα τα παραπάνω αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου από την δημοτική ενότητα Παραβόλας με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου.
Στην προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μας για να πετύχουμε όσα περισσότερα θετικά πράγματα μπορούμε για το Δήμο Αγρινίου. Στη νέα εποχή οι νέοι άνθρωποι δηλώνουν παρόν και θα πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.