Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Για ποιόν χτυπά η καμπάνα;

Δείτε το σχόλιο που αλιεύσαμε απ’ τον «τοίχο» της προσωπικής σελίδας στο face book της υποψηφίας με το συνδυασμό Μοσχολιού για το Τοπικό Συμβούλιο Παραβόλας, κας Ντόρας Αλεξανδρή:
10209_240109732844142_51291665_nΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!! Ο ΤΟΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ…ΤΟΠΙΚΟΙ…»ΑΡΧΟΝΤΕΣ»…( ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ!!!!…. ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!… ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!! ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ…ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!! ΤΟΝ ΜΑΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ….ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ…. ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…… ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!………….. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!
H κα. Αλεξανδρή είναι πράγματι άφθαρτη και έχει την πολυτέλεια να λέει αλήθειες που πονάνε. Δεν ξέρουμε ποιον ή ποιους φωτογραφίζει, αντιλαμβανόμαστε, όμως, ότι η υποψηφιότητά της ενόχλησε πολλούς. Και η αντίδρασή της, όπως αυτή εκφράζεται στο παραπάνω κείμενό της, προμηνύει… κακά ξεμπερδέματα!!!
Κατά την ταπεινή μας άποψη, όχι μόνο δεν πειράζει, αλλά είναι επιβεβλημένο πια να ειπωθούν αλήθειες κι ας γίνει ότι θέλει. Ο κόσμος κουράστηκε, σιχάθηκε πιο σωστά, τα δήθεν και τους αξιοθρήνητους πολιτικούς καθωσπρεπισμούς.  Κι αν δεν βγουν οι νέοι άνθρωποι μπροστά να μιλήσουν και να σπάσουν αλυσίδες σιωπής και αυγά, ομελέτα μην περιμένετε…