Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ANAKOINΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΙΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόθεση του να δημιουργήσει Χορευτική Ομάδα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Δήμο Παπάγου προκειμένου να μας παραχωρήσει αίθουσα διδασκαλίας για τις Κυριακές. Οι ώρες θα συζητηθούν ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ενώ η ακριβής διεύθυνση της αίθουσας θα σας ανακοινωθεί σύντομα. Παρακαλούμε όποιος/α επιθυμεί να συμμετάσχει να αποστείλει ένα μήνυμα, είτε στο mail του Συλλόγου voukatioparavolas@gmail.com, είτε με ένα απλό μήνυμα στο Facebook του Συλλόγου γράφοντας το Ονοματεπώνυμό σας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Σύλλογός μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία Τράπεζας Αίματος για όλους τους συγχωριανούς/ές και τις οικογένειές τους. Μπορεί ο καθένας από εμάς να επισκεφθεί τον Ευαγγελισμό (η τράπεζα δημιουργήθηκε εκεί) ή οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο και να δώσει αίμα για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραβολιωτών Αττικής. Ας προσφέρουμε όλοι μας 10' λεπτά από τον χρόνο μας βοηθώντας νοερά κάποιον συνάνθρωπό μας που ίσως χρειαστεί κάποια βοήθεια και ας ελπίσουμε όλοι μας η τράπεζα μας να είναι όσο το δυνατόν αχρείαστη!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

O Πολιτιστικός Σύλλογος Παραβολιωτών Αττικής προχωρά στην σύσταση τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες κάθε Κυριακή σε χώρο εύκολα προσβάσιμο με μετρό και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παρακαλείτε, όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, να επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό στα τηλέφωνα 6946335347 ή 6977962191 ή με μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Ευχαριστώ πολύ!