Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΓΙΟΡΤΗ Ε.Π.Σ.Ν ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2011-2012 ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στης 7μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (κτίριο Νομαρχίας) η ετήσια εκδήλωση της Ενώσεώς όπου έλαβαν χώρα οι παρακάτω εκδηλώσεις – απονομές:


1.Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:
Α1’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Α2’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:           ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:                        ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Aπονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή.
2.Στο σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, κυπελλούχο της Ενώσεώς , 2011-2012, θα δώθηκε αναμνηστική πλακέτα.
3.Στα σωματεία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2011-2012, απονεμήθηκε στο καθένα, από μία πλακέτα.
4.Στα σωματεία ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2011-2012, απονεμήθηκε στο καθένα, από μία πλακέτα.
5.Τιμήθηκαν  αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές.
6.Τιμήθηκαν  παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.
7.‘Ένα σωματείο από κάθε κατηγορία από αυτά που παρευρέθηκαν  στην εκδήλωση, κέρδισε μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.
8.Σε ένα (1) σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών της Ενώσεώς  (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, δόθηκαν δέκα (10) μπάλες ποδοσφαίρου.
9.Παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού.
 
Από την ομάδα μας παρευρέθηκαν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ.Σωτήρης Μπόκας, ο Γραμματέας κ.Χρήστος Μπαρδάκης, ο Ταμίας κ.Καραγιάννης Ανδρέας και ο ποδοσφαιριστής κ.Αντώνης Γιαννακάς όπως θα παρακολουθήσετε και στο παρακάτω βίντεο. Μετά από κλήρωση η ομάδα μας κέρδισε  τα έξοδα διαιτησίας της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στη νέα περίοδο.
 
Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την γιορτη: