Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Σε διάφορα σημεία του επαρχιακού αλλά και του εθνικού οδικού δικτύου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από χθες εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή με συνεχείς και σφοδρές βροχοπτώσεις.Κοντά στην Παραβόλα τα προβλήματα είναι τα εξής:
Αναλυτικά, χθες σημειώθηκαν δυο μεγάλες κατολισθήσεις: Η πρώτη στον δρόμο Αγρίνιο - Προυσσός, στην θέση Στριγάνια, που έκλεισε μέχρι να γίνουν παρεμβάσεις από μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλ/νίας και αποκαταστάθηκε.
 Σε όλο το μήκος του δρόμου από Μυρτιά προς Θέρμο, όπου επίσης σημειώνονται μικρές κατολισθήσεις και υπάρχει JCB του δήμου Θέρμου
Προβλήματα υπάρχουν και από την συνεχή χιονόπτωση από το Λαμπίρι μέχρι τα Αραποκέφαλα και εκεί υπάρχουν δυο JCB της Π.Ε. Αιτωλ/νίας. Τα οχήματα από εκεί διέρχονται με δυσκολία και απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.
 Πάντως , από τους υπευθύνους του ΠΣΕΑ στην Αιτωλ/νία, τονίζεται πως παρά την σφοδρότητα των καιρικών συνθηκών και τα πολλά διάσπαρτα προβλήματα, αυτά έχουν στην πλειονότητα τους αντιμετωπιστεί και όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί.