Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο για Γιαννακά και Ράγιου


Δηκτικά σχόλια και κριτική μετά τις διαρροές ότι οι δύο πρώην βουλευτίνες «αποκαθίστανται» στην ΕΡΤ με εκπομπές μετά την αποτυχία εκλογής του σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα αντίστοιχα
Πολλές οι αντιδράσεις (κυρίως στο διαδίκτυο) από τις διαρροές ότι πρώην βουλευτές ανεβαίνουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής με εκπομπές. Ηδη υπήρξαν αντιδράσεις -και μάλιστα από συναδέλφους τους στην ΕΡΤ- για την επιστροφή των αποτυχόντων να επανεκλεγούν Παντελή Ασπραδάκη (ΠΑΣΟΚ) και Αριας Αγάτσα (πρώην ΠΑΣΟΚ και ακολούθως ΝΔ). Τώρα ακούγεται ότι η Νατάσα Ράγιου και η Σοφία Γιαννακά, θα ανέβουν με εκπομπές στην ΕΡΤ.
Ειδικά για την ενδεχόμενη άνοδο της Ράγιου στην Αγία Παρασκευή, στο σάιτ anatropinews.gr ο Σεραφείμ Κοτρώτσος αναφέρει δηκτικά  ότι η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Αχαϊα, ανασύρεται από τα αζήτητα και επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Ο Κοτρώτσος κάνει λόγο..
για «αστέρι» των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης που έχει ειδικευθεί στην λεγόμενη trash tv (τηλεοπτικά σκουπίδια) ενώ σημειώνει ότι η επιλογή Ράγιου δείχνει «πως υπάρχει σχεδόν μηδενική προσφορά άξιων δημοσιογράφων να αναλάβουν τις θέσεις-κλειδιά της ΕΡΤ».
Την ίδια ώρα εντύπωση προξενεί η σφοδρότητα της επίθεσης που εξαπολύει το γνωστό σάιτ antinews κατά της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σοφίας Γιαννακά. Με σχόλιο υπό τον τίτλο «Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα της ΕΡΤ» ο factorx βάλει ευθέως (κυρίως) κατά της Γιαννακά κάνοντας αναφορές στην προυπηρεσία της στον ΔΟΛ ενώ για την ΕΡΤ αναφέρει σχετικά: (…) Η Γιαννακά αναζητά διαύλους επικοινωνίας και πιέζει πρώην συναδέλφους της προκειμένου να ενταχθεί και στην… ισχυρή ομάδα της κρατικής τηλεόρασης. Στόχος της είναι να ανέβει στο ραδιομέγαρο και να αναλάβει την παρουσίαση ειδήσεων (…)
Πηγή:zoornalistas.blogspot.com