Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΛΤΑΤΟ

Σολτάτος Γεώργιος

2641058555
ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΣΟΛΤΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
 
        ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
 
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε ,
      Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω μαζί σου με αυτό τον τρόπο γιατί όπως λέτε εσείς οι Καθηγητές τα «γραπτά μένουν» .
       Είναι γεγονός ότι από πολύ καιρό τώρα ήθελα να μιλήσουμε υπεύθυνα και ενώπιον των κατοίκων του Χωριού μας για κάποια ζητήματα , που σαν απλός πολίτης θεωρώ ότι θα έπρεπε να συζητηθούν και εν όψει των νέων δεδομένων που δημιουργούνται με την νέα Διοικητική Δομή της Χώρας,  με τον Νόμο «Καλλικράτη» .
       Αυτό δεν έγινε κατορθωτό γιατί στην κυριολεξία «εξαφανίστηκες» το τελευταίο  διάστημα από το Χωριό μας και αυτό έγινε όχι μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους (λόγω των εκλογών), αλλά θεωρώ και από την αδυναμία σου να συμμετέχεις σε διάλογο , κάτι που ποτέ δεν επεδίωξες ούτε όπως φαίνεται  είσαι σε θέση να κάνεις.
 Αξιότιμε κ. Δήμαρχε ,
       Είχες την ευτυχία να σε πιστέψει ο Λαός του Χωριού μας και να σου δώσει την ευκαιρία να τον κυβερνήσεις αρκετές φορές , με ισχνές ή ισχυρές πλειοψηφίες. Είχες την τύχη να έχεις την στήριξη πολλών κατοίκων του Χωριού  , που πάντα ήθελαν να προσφέρουν στο τόπο που γεννήθηκαν , χωρίς να σου ζητούν τίποτα και στην κυριολεξία ανιδιοτελώς.
       Φαίνεται όμως ότι πάντα είχες ανασφάλειες , γιατί ήξερες πολύ καλά την αδυναμία σου , να  εκφράσεις όραμα και προοπτική και έντονα σε κατείχε ο φόβος ότι αυτή η αδυναμία σου θα ήταν εμφανής σε ανοικτές διαδικασίες.
        Νομιμοποιούμε σε μεγάλο βαθμό να εκφράζω ανοικτά την γνώμη μου και να την δημοσιοποιώ , γιατί όσες φορές ζήτησες την βοήθεια μου για ζητήματα του Χωριού μας και του Δήμου γενικότερα , πάντα την είχες ,  πολλές φορές με προσωπικό κόστος για αυτή την βοήθεια , όπως έγινε με την περίφημη επιστολή  κατοίκων πριν από μερικά χρόνια.
         Και ενώ αυτή ή βοήθεια και προσφορά μου ήταν δεδομένη εσύ κ. Δήμαρχε , απέδειξες με την συμπεριφορά σου ότι το μόνο που σε απασχολούσε ήταν η προσωπική σου πολιτική επιβίωση , που δυστυχώς στις περισσότερες φορές δεν στηρίζονταν στην αλήθεια αλλά  στην δημιουργία εντυπώσεων .
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε.
        Την ανιδιοτελή   αυτή προσφορά μου δεν την σεβάστηκες και σε δύο περιπτώσεις τον τελευταίο καιρό , ενώπιον τρίτων , ψευδώς δεσμεύτηκες στην πρώτη περίπτωση για έργο που δήθεν θα πραγματοποιούσες στο Γήπεδο του Χωριού μας (Φωτισμός) και στην δεύτερη ,  στην μη προώθηση της μελέτης που δωρεάν παραχώρησα ,  για την σύσταση Αθλητικού Οργανισμού στο Δήμο μας ,  παρότι με διαβεβαίωσες ότι έχεις προχωρήσει στην σύσταση του Οργανισμού.
Παράλληλα παρότι υποσχέθηκες ότι θα βοηθήσεις την νέα Διοίκηση της Ομάδας , μέχρι σήμερα καμία βοήθεια δεν προσέφερες , οδηγώντας το ιστορικό Σωματείο  στην διάλυση.
          Σε καλώ λοιπόν έστω και την ύστατη αυτή ώρα, να  τηρήσεις τις υποσχέσεις σου , γιατί αν δεν το πράξεις τότε , στις αναμνηστικές πλακέτες που αφειδώς μοίραζες θα πρέπει να δώσεις και μία στον εαυτό σου. Αυτήν της  διαχρονικής ψεύτικης υποσχεσιολογίας προς τους κατοίκους του Δήμου. 
        Παραβόλα 31 Δεκέμβρη 2010
 
                                                                                          Γιώργος Β. Σολτάτος
 
Στην παραπάνω επιστολή ο κ. Καπέρδας δεν απάντησε ποτέ. Τι να πεί άλλωστε;;
  Μήπως μπορεί να δώσει κάποια απάντηση σήμερα που είναι υποψήφιος Βολευτής;;;;
 
26 Απρίλη 2012
 
                                                                                                Γιώργος Β. Σολτάτος