Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τι δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής Γεωργία Μπόκα για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.


Γεωργία Μπόκα: «Ζητώ την στήριξη σας στις εκλογές που έρχονται για να αποδείξω ότι εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες   που ζούμε στον τόπο μας και τον γνωρίζουμε καλά , μπορούμε να αλλάξουμε και τα πράγματα!”
 Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Γεωργία Μπόκα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της από το κόμμα της Ν.Δ. προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Στις εκλογές της 6ης Μαΐου οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν

H ελληνική κοινωνία θα αναγνωρίσει ότι αυτή η Παράταξη της ΝΔ είχε την υπευθυνότητα να βάλει πάνω από το κομματικό συμφέρον το συμφέρον του τόπου
Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε πως υπάρχει και ο δρόμος της αλήθειας και της κοινής λογικής και για αυτό πήρα την απόφαση να συστρατευτώ στον κοινό αγώνα του κόμματος με μπροστάρη τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά!
Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά ως η βασική πολιτική δύναμη και ζητά μια δυνατή εντολή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή.  Με αλήθεια, υπευθυνότητα και σχέδιο η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει
Αποφάσισα μετά από μια μακρά διαδρομή στην αυτοδιοίκηση να ασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή  για να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στον καθένα και στην καθεμιά από εσάς!
Η Αιτωλοακαρνανία είναι η πατρίδα μου, είναι ο τόπος που αγαπώ
Θα αγωνιστώ  για την Αιτωλοακαρνανία  που μας αξίζει
Για την Αιτωλοακαρνανία  που δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα και στέκεται δίπλα σε αυτούς που τολμούν.
Την Αιτωλοακαρνανία που αξίζει περισσότερα και δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους.
Την Αιτωλοακαρνανία που θα εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας χωρίς αγωνίες και ανασφάλειες. Επιδίωξή μου είναι να βρίσκομαι κοντά στους πολίτες που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
Εμείς οι νέοι πολιτικοί οφείλουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας να βγούμε μπροστά και να προτείνουμε λύσεις
Ζητώ την στήριξη σας στις εκλογές που έρχονται για να αποδείξω ότι εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες   που ζούμε στον τόπο μας και τον γνωρίζουμε καλά , μπορούμε να αλλάξουμε και τα πράγματα!”
                                                                                                                                                                               Από paronetol.blogspot.com