Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΙΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραβολιωτών Ν. Αττικής, συστάθηκε το Μάρτη του 2012 από Παραβολιώτες που κατοικούμε στην Αθήνα, με σκοπό να γνωριστούμε, να οργανώσουμε ομάδες που θα αναβιώσουν την χαμένη στο χρόνο παράδοση (ομάδα παραδοσιακών χορών, θεατρικών, κτλ), αλλά και να συμβάλλουμε όσο και όπως μπορούμε, στις ανάγκες της κοινωνίας της Παραβόλας, (μέσα από εκδηλώσεις, χοροεσπερίδες, παρεμβάσεις) πάντα σε συνεργασία με τους εκεί συλλόγους αλλά και με όλους τους συντοπίτες μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποτελείται από εννέα άτομα (πρόεδρος, α’ αντιπρόεδρος, β’ αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και τέσσερα μέλη).
Μέλη του Συλλόγου μας μπορείτε να γίνετε όλοι εσείς που γεννηθήκατε ή έλκετε την καταγωγή σας από την Παραβόλα, αλλά και όσοι επιλέξατε σύντροφο Παραβολιώτη ή απλά έχετε στην ιδιοκτησία σας γη ή κατοικία στο χωριό μας. Η επιβάρυνση σας θα είναι μόνο οικονομική (5 ευρώ εγγραφή και 5 ευρώ ετήσια συνδρομή). 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω email: voukatio@yahoo.gr 
Σύντομα θα μπορείτε να επισκέπτεστε και την ιστοσελίδα μας για περισσότερα νέα.

Σημείωση:
Ο χώρος κοινωνικής δικτύωσης, εξυπηρετεί για εμάς έναν και μοναδικό σκοπό: να "γνωριστούμε" και να μένετε ενήμεροι σχετικά με τα νέα μας. Ως εκ τούτου θα παρακαλούσαμε τους φίλους που αποτελούν κομματικά στελέχη, να αποφύγουν τη διακίνηση των πεποιθήσεων τους ή του προγράμματος τους στον "τοίχο". Όπως επίσης παρακαλούμε όλους όσους μας τιμούν με τη φιλία τους, να αποφεύγουν υβριστικά και προσβλητικά σχόλια (εάν παρ' ελπίδα φιλοξενήσουμε τέτοια σχόλια, θα διαγράφονται άμεσα).


(το κείμενο πάρθηκε από την σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο facebook)

Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς σε αυτούς τους ανθρώπους για την προσπάθεια που κάνουν.