Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ panfoton

To panfoton στο τέλος της εβδομάδας σταματάει την λειτουργία του λόγο μεταφοράς της έδρας του στην Κύπρο.
Τα χρεή πελατών μας από την προηγούμενη σεζόν και όχι μόνο δεν μας επιτρέπουν να ανταπεξέλθουμε στα λειτουργικά έξοδα του καταστήματος. Οι υποχρεώσεις μας μας δεσμεύουν ώστε να βρισκόμαστε εδώ έως τέλος Σεπτεμβρίου αλλά το κατάστημά μας κλείνει τέλος αυτής της εβδομάδας. Οποιος χρειάζεται να επικοινωνησει μαζί μας θα μας βρει στα ήδη υπάρχοντα τηλέφωνα ή μέσω της σελίδας μας www.panfoton.com. Μετά τον Σεπτέμβριο όσοι επιθυμούν να παραλάβουν τις δουλειές τους(φωτογραφίες βίντεο γάμων και βαπτισεων) θα τις παραλάβουν με τις τιμές που θα ισχύουν στην νέα έδρα μας.
Eυχαριστούμε πάρα πολυ τους κατοίκους της Παραβόλας για την υποστήριξή τους και λυπούμαστε που κλείνουμε, μιας και ήμασταν η μοναδική επιχείρηση σε αυτό το είδος. 
Δυστυχώς όχι μόνο για μας αλλά και για πολλούς άλλους η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται δυσβάσταχτη με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να ματεναστεύουμε. Ευελπιστούμε για το καλύτερο για όσους μείνουν πίσω. Και πάλι ευχαριστούμε πολύ!!!
Με εκτίμηση οι ιδιοκτήτες του panfoton


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και εμείς με την σειρά μας το panfoton για την βοήθεια που μας έχει προσφέρει στο παρελθόν.Να σας ευχηθούμε ότι το καλύτερο στην νέα σας προσπάθεια.Ότι ποθήσατε εδώ και δεν το βρήκατε,από τα βάθη της καρδιάς μας ελπίζουμε να το βρείτε απλόχερα στην Κύπρο.Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε.Να είστε πάντα καλά.....