Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΣΤΗ ΔΟΥΓΡΙ - ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ (3 - 6 -2011)



Παρά την σημαντική δύναμη της αστυνομίας απο στεριά και Λίμνη (με πλωτά μέσα), οι αγανακτισμένοι της πλατείας Αγρινίου βρέθηκαν έξω απο το κοσμικό κέντρο "ΙΡΙΔΕΣ" και αποδοκίμασαν τον κ. Πεταλωτή τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους πρόθυμους που προσήλθαν σε μια εκδήλωση φιάσκο. Μόνο για το περιβάλλον δεν ασχολήθηκαν! Χωρίς τη συμμετοχή κανενός επιστημονικού φορέα του νομού!!!
Τα συνθήματα ευρηματικά και η αγανάκτηση δεδομένη.
Μερικά που ακούστηκαν: 
- «θα την πουλήσουν την Ελλάδα σίγουρα ναι.. με τον Γιωργάκη και το ΔΝΤ, ...καληνύχτα Ήλιε καληνύχτα...», 
- «Λε..λε.. λευτεριά στου Αχελώου τα νερά»,
- «Θάνο Μοσχολιέ άλλαξέτα όλα, φέρε το δημαρχείο στην Παραβόλα».

Οι 100 περίπου πολίτες έδωσαν βροντερό παρόν αφού πρώτα ξεπέρασαν τις προβοκάτσιες και τα ψεύδη που διασπείρουν τα διάφορα παπαγαλάκια μέσου συγκεκριμένου site.
Ο στόχος και ο πόθος τους προφανείς.
Το κίνημα των αγανακτισμένων άρον άρον "πρέπει να καταπνιγεί", γίνεται επικίνδυνο για την κυβέρνηση. Είναι γνωστοί όλοι αυτοί και ποιοί τους καθοδηγούν.  
Σε όλη τη διάρκεια του σόου των αξιωματούχων της "πράσινης ανάπτυξης"   τους αποδοκίμαζαν αδιακρίτως και τους  είχαν εγκλωβίσει  έως αργά το βράδυ. Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθεί το βραδινό τους φαγητό σε παρακείμενη παραδοσιακή ταβέρνα και τα πολλά ψητά με τα τοπικά εδέσματα που είχε παραγγέλλει ο Δήμος Αγρινίου, μεταφέρθηκαν με αγροτικό όχημα στο ρεστοράν που ήταν εγκλωβισμένοι για τους «υψηλούς» καλεσμένους του κ. Μοσχολιού και των ακολούθων του.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου το απόγευμα προκειμένου να αποφύγει την αγανάκτηση και την οργή των δημοτών του στο δημαρχείο Αγρινίου κατά τη προγραμματισμένη συνάντηση με τους φιλοξενούμενούς του έκανε ντρίπλα και τους συνάντησε στο πρώην δημαρχείου Παραβόλας.
Την πράξη του αυτή δηλαδή να μεταφέρει ουσιαστικό την έδρα του δήμο Αγρινίου στη Παραβόλα την ονόμασε ισόρροπη ανάπτυξη!!!! Τα μεγάλα λόγια άνευ ουσία είναι για την τηλεόραση,  παραβλέποντας μάλιστα τη μιζέρια που υπάρχει σε όλα τα χωριά του «Καλλικρατικού» δήμου Αγρινίου που έχουν εγκαταλειφτεί.
     Στο βάθος φαίνονται τα πλωτά της αστυνομίας που περιπολούν
Δηλαδή κ. Παύλο αυτή η αναγκαστική σας συνάντηση στο ΠΑΣΟΚ τη λέτε ισόρροπη ανάπτυξη; Μήπως κοιτάξατε λίγο έξω απο το κτίριο πίσω απο το κάστρο της Παραβόλας προς τον κάμπο να δείτε αν υπάρχει καν κάποια καλλιέργεια αγροτικού προϊόντος;. Ευτυχώς που ο Βλάσης με τον Θύμιο άφησαν μερικές καρέκλες και καθίσατε αφού μετά την επιδρομή τους σε όλα τα πρ. δημαρχεία που έχουν "λεηλατήσει" τους εξοπλισμούς των γραφείων, κλιματιστικά, τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό που υπήρχε κ.α. Πλήρης ασυδοσία μια ς δημοτικής αρχής που συνταυτίζεται πλήρως με το κεντρικό αστικό κράτος...
Αργά το βράδυ της Παρασκευής 3-6-2011 μετά τα μεσάνυχτα (1,30) και αφού είχαν αποχωρήσει οι αγανακτισμένοι από την Δουγρί ο κ. Πεταλωτής με τους ευρωβουλευτές και την γνωστή τοπική ομάδα του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ (με αλαζονικό ύφος μάλιστα) εθεάθησαν σε μπαρ της πόλης, (του πράσινου φίλου τους) για να ολοκληρώσουν εκεί την πράσινη ανάπτυξη προφανώς.....
Τελικά ποιός πλήρωσε τον λογαριασμό; 
Φωτο: Το κοσμικό κέντρο που έγινε το σόου- στη Δουγρί, στην εγκαταλειμμένη Λίμνη Τριχωνίδα
Από newspressagrinio