Κυριακή 8 Μαΐου 2011

A' ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΘΑΜΕ ΞΑΝΑ

 Ενα όνειρο 34 χρόνων έγινε πραγματικότητα!
Ο στόχος επετεύχθη, το Αγρίνιο φλέγεται!
Ο Παναιτωλικός ξανά στην Α' Εθνική και οι γιορτές και τα πανηγύρια που άρχισαν από το πρωί συνεχίζονται στην πόλη μας.
Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο, από 8 χιλιάδες φίλους του Παναιτωλικού, που φλέγονταν πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ο Διαγόρας ήρθε στο Αγρίνιο γιατί έπρεπε να έρθει και σε καμία περίπτωση δεν....
μπόρεσε να αντισταθεί στη θέληση της ομάδας μας.
Ετσι η νίκη-άνοδος ήρθε αρκετά εύκολα μ' ένα γκολ του Καραμαλίκη στο 20' από κόρνερ του Θειδωρίδη.Στο 50' ο Μπαϊκαρά κέρδισε πέναλτι κι ο Θεοδωρίδης ευστόχησε γράφοντας το 2-0.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπουμάλ στις καθυστερήσεις κάνοντας το 3-0!Σωρεία χαμένων ευκαιριών επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα του Παναιτωλικού!
Μετά και την επίτευξη του δεύτερου γκολ,όλος ο κόσμος περίμενε τη λήξη για να ξεκινήσουν και πάλι τα πανηγύρια καρναβαλικού ρυθμού και πρωτόγνωρα για την πόλη μας.Στο γήπεδο λίγο πριν τη λήξη εμφανίστηκαν οργανοπαίκτες με κλαρίνα!Στιγμές ανεπανάληπτες στο γήπεδο την ώρα του γύρου του θριάμβου,οι περισσότεροι δεν έχουν ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις.Η φιέστα θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα και θα ολοκληρωθεί αύριο με ψήσιμο αρνιών και τρικούβερτο γλέντι έξω από το γήπεδο.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης(58' Παλαιολόγος), Ετζενγκουέλε, Βούκοβιτς, Θεοδωρίδης, Μουμίν (25' λ.τ Δέντσας), Μπαϊκαρά, Γκούρμα, Καραμαλίκης(76' Μπουμάλ), Αναστασιάδης, Κούσας.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Μαριετάκης, Προβατίδης, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.