Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1 στην Ηλιούπολη την τοπική ομάδα και σε συνδυασμό με τη συντριβή του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΟΦΗ με 4-1, αναδείχτηκε πρωταθλητής στη Football League! Πρωταθλητής ο Παναιτωλικός!
Η Ηλιούπολη... καιγόταν για βαθμούς, προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ, όμως ο Παναιτωλικός, με μοναδικό κίνητρο την πρώτη θέση σε περίπτωση που ο ΠΑΣ έχανε από τον ΟΦΗ. Οι Αγρινιώτες δεν είχαν κανένα άγχος σε αντίθεση με τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο 22'. Ο Θεοδωρίδης με ωραίο σουτ νίκησε τον Αδαμόπουλο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε γίνει και το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, με τον Καραμαλίκη να σκοράρει για ακόμη μία αγωνιστική στο 39'.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγρινιώτες έριξαν ρυθμό και έδωσαν την ευκαιρία στην Ηλιούπολη να μειώσει σε 2-1 στο 74', όμως στο 88' ο Μπουμάλ επανέφερε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στα δύο γκολ. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Αναστασιάδης σκόραρε σε βάρος της ομάδας του για το 3-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στον Παναιτωλικό το πρωτάθλημα, ενώ η Ηλιούπολη θα παίξει στα πλέι άουτ!