Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

AΦΙΑΡΕΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ


«Αφαίρεσαν» μεταλλικές σχάρες από υπόγειο αγωγό συλλογής όμβριων υδάτων στο δρόμο που συνδέει το Καινούργιο (στη θέση Αμπάρια) με το Παναιτώλιο του Δήμου Αγρινίου Τριχωνίδας.
Συνολικά λείπουν εννιά (9) σχάρες του αγωγού κι ένα (1) μεταλλικό κάλυμμα του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.
Η επικινδυνότητα για τους διερχόμενους πεζούς και οδηγούς απ’ το συγκεκριμένο σημείο είναι δεδομένη, επειδή οι σχάρες είναι τοποθετημένες όπως συνηθίζεται, μεταξύ του πεζοδρομίου και του στενού οδοστρώματος, παρά τον υπάρχοντα εκεί ηλεκτροφωτισμό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας του Καινούργιου κ. Κ. Κεχαγιά. «Η εγκληματική ενέργεια», όπως μας χαρακτήρισε την συγκεκριμένη πράξη και λόγω της επικινδυνότητας για τους διερχόμενους,  πέρα απ’ το οικονομικό κόστος για την αποκατάσταση της ζημιάς, «έγινε την Μ. Τετάρτη το βράδυ».
Για να συνεχίσει λέγοντας:
«Αμέσως την επόμενη μέρα, τη μεγάλη Πέμπτη το πρωί, η Κοινότητα του Καινούργιου τοποθέτησε προειδοποιητική σήμανση».
«Η Τεχνική υπηρεσία του Δ. Αγρινίου», όπως μας δήλωσε ακόμα ο κ. Κεχαγιάς, «προσπαθεί μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα να επανατοποθετήσει τις σχάρες που αφαιρέθηκαν». 
Το εξοργιστικότατο…ενδεικτικό της κατάντιας και της ανευθυνότητας που διέπει ορισμένους, την ίδια μέρα κάποιοι αφαίρεσαν απ’ τη σήμανση και δύο πλαστικούς κώνους!!!
Αξίζει να σημειωθεί πως και σ’ άλλες περιοχές παρατηρείται αυτό το «φαινόμενο».
Η ασφάλεια των πολιτών και ο σεβασμός της δημόσιας περιουσίας, κοστίζει λιγότερο και η εγκληματική αδιαφορία περισσότερο για κάποιους, από… κάποια κιλά μαντέμι!

Απο kainourionews


Ευτυχώς που σε εμάς στην Παραβόλα δεν έγινε κανένα τέτοιο καινούριο έργο όπως αυτό του Καινουρίου εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα απολύτως.Οι δικές μας οι "σχάρες" έχουν σφηνώσει έτσι και αλλιώς.Μόνο όταν βουλώσει κάποια και πλημηρίσει ο δρόμος θα κάνουν κάποια ενέργεια για τον καθαρισμό της.Τα χέρια έπρεπε να μας κόψουνε τόσα χρόνια που σας ψηφίζαμε....