Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

4oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ

Ανακοινώνεται ότι την 20-03-2011 , ημέρα Κυριακή , από τον Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί o 4ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη μνήμη του Μιχάλη ΚΟΥΣΗ .
Ο αγώνας θα ξεκινήσει την 11.00 ώρα από την Τοπική Κοινότητα Δογρή του Δήμου Αγρινίου, θέση ‘’ ΞΥΛΙΝΟ’’ και θα διεξαχθεί στη διαδρομή : Εθνική οδός Αγρινίου – Θέρμου ( Παντάνασσα , Παραβόλα , Καινούργιο ) , στην Επαρχιακή οδό Παναιτωλίου – Καινουργίου ( Παναιτώλιο ) , Κόμβο Παναιτωλίου (Ερμίτσα) , στην Εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα ( 63+750 έως 67 χ/θ ) στην δημοτική οδό Χ. Τρικούπη , του Δήμου Αγρινίου , σε όλο της το μήκος , στον πεζόδρομο Χ. Τρικούπη και θα τερματίσει περί ώρα 14.00 στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο .

Για την ασφαλή διέλευση των αγωνιζομένων και των λοιπών συμμετεχόντων , παρακαλούμε τους πολίτες των περιοχών που θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος αγώνας να μην σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους κατά μήκος των ανωτέρω οδών , από ώρα 08.00 της 20-03-2011 μέχρι πέρατος του αγώνα και να αποφύγουν την κυκλοφορία στις οδούς αυτούς κατά το χρόνο διεξαγωγής του .
Από την υπηρεσία μας θα διακόπτεται , σταδιακά , ή θα εκτρέπεται , ανάλογα , η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα . Σταθμευμένα οχήματα που δεν θα απομακρυνθούν έγκαιρα από τους κατόχους τους , θα απομακρυνθούν από την υπηρεσία μας με γερανοφόρα οχήματα , και θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. , σε συνδυασμό με την υπ΄άριθμ. 1003/15/10-α από 12-3-2011 απόφαση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.