Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε ο ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί με γκολ του Ερόλ Μπουλούτ κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του πολυπόθητου τριπόντου και πλέον πλησίασαν τους αντιπάλους τους στους πέντε βαθμούς. Ελπίζουν μετά τη νίκη τους οι Κρητικοί σε απευθείας άνοδο, έχει ακόμα το πάνω χέρι ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Μπουμάλ στο 8΄. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα με τον Κάλαϊτζιτς να είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή στο 22΄.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και μετά την είσοδο του Μπουλούτ στη θέση του Τάντιτς, άνοιξε το σκορ με προβολή του Τούρκου στο 44΄. Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 50΄ με τον Μπαϊκαρά απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Παρότι έγιναν φάσεις, με πιο μεγάλες αυτές των Γκούρμα και Αγρίτη το τελικό σκορ ήταν το 1-0. .
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μουμίν (46' Καούνος), Μπουμάλ (54' Κούσας), Μπαϊκαρά (67' Παππάς), Θεοδωρίδης, Γκούρμα.