Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ BLOG ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ


Δεν ειμαι καλος στον γραπτο λογο και γι αυτο αλλωστε εχω επιλεξει να εκφραζομαι μεσα απο  εικονες με τις οποιες προσπαθω καθημερινα να κλεψω μερικα χαμογελα. Κατι που ομως μερα με την μερα γινεται ολοενα και πιο δυσκολο. Πιο δυσκολο για εσας, γιατι πως να χαμογελασεις με αυτα που συμβαινουν γυρω μας καθημερινα και πιο δυσκολο και για μενα, γιατι αυτο που μου βγαινει οταν καθομαι πισω απο την οθονη ειναι πλεον οργη και οχι διαθεση για σατιρα.
Οταν ανελαβε αυτη η κυβερνηση οι περισσοτεροι των Ελληνων, ακομη και αρκετοι απο αυτους που δεν την ψηφισαν, πιστεψαν οτι κατι θα αλλαξει. Ισως γιατι ειχαν αναγκη την ελπιδα, ισως γιατι πιστεψαν τις προεκλογικες της εξαγγελιες, οπως και να χει της εδωσαν πιστωση χρονου. Μια πιστωση χρονου που ακομη τημ απολαμβανει γιατι κακα τα ψεμματα αν το οσα ειχαν συμβει μεχρι σημερα ειχαν συμβει επι Ν.Δ. δεν θα χε μεινει κολυμπηθροξυλο!
Ο Ελληνας εδειξε να καταλαβαινει οτι καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν, καταπιε  ευκολα την μειωση μισθων και συνταξεων, δεν εβγαλε κιχ για τις απανωτες αυξησεις του ΦΠΑ, υπομενει στωικα την αλματωδη αυξηση της τιμης των καυσιμων και γενικα κρατα μια σταση αναμονης. Τι περιμενει;;;; Δικαιοσυνη φυσικα! Οπως ¨μαζι τα φαγαμε” μαζι και να τα πληρωσουμε!!!! Γιατι προς το παρον τα πληρωνουμε μονο εμεις! Και οσο βλεπουμε αποφασεις τυπου SIEMENS, Βατοπεδιου και Βοσκοπουλου, τοσο  η κατασταση μοιαζει ολο και περισσοτερο με καζανι που βραζει.
Και αυτο που ακολουθει ειναι η εκρηξη. Και οταν αυτη η εκρηξη συμβει, η Αιγυπτος θα μοιαζει με Disneyland μποστα σε αυτα που θα γινουν στην Ελλαδα!

Από asimonis