Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Παναιτωλικός, ο οποίος επιβλήθηκε δύσκολα 2-1 του Πιερικού, πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Το ματς άρχισε. ονειρεμένα για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αφού μόλις στο 1' ο Βούκοβιτς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Γουμάγια. Ωστόσο, ο Πιερικός βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και στο 26' ο Κοντέων σκόραρε από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόπεζ.

Η χαρά των Μακεδόνων δεν κράτησε πολύ μιας και έξι λεπτά αργότερα ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κούσας με κεφαλιά παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των «μελανόλευκων».

Στο δεύτερο μέρος, ο Πιερικός ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και ανέπτυξε επιθετικότητα εντούτοις δεν κατέστη δυνατόν να απειλήσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους που κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα ως το τέλος.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης (46' Παλαιολόγος), Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκέλε, Δέντσας, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά, Γκούρμα (74' Καούνος),
Μπουμάλ (58' Γκουέι).