Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ.ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

Σκληρή δουλειά και ολοκληρωτική αφοσίωση στο δημοτικό έργο με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Δημοτών αλλά και την προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Αγρινίου, ζήτησε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, ανακοινώνοντας τους Αντιδημάρχους και τις αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται σε αυτούς.

Η εξυπηρέτηση του πολίτη και η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου είναι οι βασικές προγραμματικές μας δεσμεύσεις, τις οποίες θα υπηρετήσουμε με ευλάβεια, είπε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Αναφερόμενος στην επιλογή των Αντιδημάρχων, ο κ. Μοσχολιός επισήμανε, ότι έγινε με μοναδικό κριτήριο το συνδυασμό της εμπειρίας με την ανανέωση, ώστε να παραχθεί δημιουργικό έργο.

Όλα τα στελέχη της παράταξης είναι άξια και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλαίσιο των θεσμικών οργάνων που θα συγκροτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, και θα προταθούν για πολύ σημαντικές θέσεις ευθύνης, ώστε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο, που θα λειτουργεί άρτια και με πλήρη διαφάνεια, ανέφερε ο κ. Μοσχολιός.

Τέλος, επεσήμανε ότι όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά από τους δημότες οι οποίοι από τους πρώτους μήνες περιμένουν να δουν τα θετικά αποτελέσματα της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης.

Να υπενθυμίσουμε οτι οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου και  οι 9 θα είναι θεματικοί, δηλαδή θα έχουν αρμοδιότητες που αφορούν όλο το Δήμο και δεν θα έχουν ως αντικείμενο κάποια συγκεκριμένη περιοχή ( τοπικοί) ανεξάρτητα από τη εκλογική περιφέρεια που εκλέχθηκαν