Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Στο 70% τα ποσοστά επιτυχίας της Loxagos TIPS τον Γενάρη  το www.loxagosbet.gr

     Γεια σας φίλοι και φίλες του Bet With Loxagos. Άλλος ένας μήνας έκλεισε με επιτυχία, αφού τα ποσοστά επιτυχίας σε κάθε μας ενότητα ήταν αρκετά μεγάλα, αλλά όχι και ικανοποιητικά για τα στάνταρ τα δικά μας. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό αυτό που λέω, αλλά τι να κάνουμε; Αυτή είναι η πραγματικότητα.
     Πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε μια μικρή έρευνα που κάναμε, ούτως ώστε να βγουν κάποια στοιχεία τα οποία θα μας οδηγούσαν στο να κάνουμε την δουλειά μας καλύτερη, άρα και δυσκολότερη την ζωή των ΒΟΟΚ. Από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου θα παρατηρήσετε (τα μέλη) ορισμένες αλλαγές στην Loxagos TIPS. Μία από τις αλλαγές που κάναμε (την εφαρμόζουμε δύο βδομάδες τώρα) ήταν να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένη βάση στον ΟΠΑΠ και όπως διαπιστώσατε το «σύστημα» δουλεύει και μας αποδίδει κέρδη συνεχώς! Ήδη το ταμείο και στον ΟΠΑΠ έκλεισε στο ΣΥΝ τον Γενάρη. Προσέξτε… μιλάμε για ΟΠΑΠ, ίσως τον κορυφαίο ΒΟΟΚαρο στον κόσμο, που δύσκολα τον κερδίζει ο παίκτης!
     Από 5 Φλεβάρη δημιουργείται μία νέα υπηρεσία στο www.loxagosbet.gr  η οποία θα απευθύνεται αποκλείστηκα στους GOLD MEMBERS και η οποία θα είναι κάτι το ξεχωριστό από το site. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε ενήλικους και σε γερούς παίκτες. Τα στοιχήματα θα αφορούν όλα τα γεγονότα που μπορούν να πονταριστούν σε συγκεκριμένες εταιρίες. Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την συγκεκριμένη υπηρεσία στείλτε e-mailστο loxagosbet@yahoo.gr
   Στην στήλη «Προτάσεις ημέρας» από τον Φλεβάρη, θα βρίσκετε καθημερινά άρθρα του Loxagos Bet, καθώς επίσης και όλα τα στατιστικά που έχουν να κάνουν με το ιστορικό των προτάσεών μας.

Τα στατιστικά για το μήνα Ιανουάριο:
Ασιατικά Στοιχήματα(ποσοστό επιτυχίας 69,7%):Σύνολο 43, κέρδισαν 24, χάθηκαν 13, ισοπαλία  6
Παιχνίδια σε ΟΠΑΠ (ποσοστό επιτυχίας 67,3 %): Σύνολο 52, κέρδισαν  35, χάθηκαν 17
Γερές Προτάσεις (ποσοστό επιτυχίας 73,2%): Σύνολο 56, κέρδισαν 41, χάθηκαν 15