Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΤΙΕΩΝ.

Η δημοπράτηση του μεγάλου έργου αποχέτευσης του δήμου Θεστιέων,  έγινε στις 23 Νοεμβρίου και ξεκινά άμεσα η υλοποίησή του, με προϋπολογισμό 10.571.850 ευρώ, από το ΕΠΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Όχι μόνο εντάθηκε, αλλά δημοπρατήθηκε πριν λίγες μέρες, το μεγάλο αποχετευτικό έργο του δήμου Θεστιέων μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ 2007 – 2013, έπειτα από συστηματικές προσπάθειες του δήμου Θεστιέων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 10.571.850,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). (αριθ. πρωτ. 118633/4739, σχετ. 118468/4737 Απόφαση Περιφέρειας Δυτικής . Ελλάδος/Διεύθυνση Δημοσίων Έργων).
Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Θεστιέων, επισημαίνεται: «Ένα μεγάλο έργο, ένα έργο υποδομής, ένα έργο που αφορά στη δημόσια υγεία, στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και στην προστασία του περιβάλλοντος συνεχίζεται. Η αποχέτευση των λυμάτων του Δήμου Θεστιέων.
Με το έργο αυτό αλλάζουν οι όροι και τα δεδομένα όχι μόνο στο Δήμο Θεστιέων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και δημιουργείται πλέον μια ελπιδοφόρα αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο μας.
Ένα έργο που περίμεναν χρόνια οι κάτοικοι του Δήμου Θεστιέων, γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Θα πρέπει να υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, με βάση τη διακήρυξη της δημοπρασίας.»

Απο agriniopress