Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ;;

Εντείνονται οι πληροφορίες για αποχώρηση του Κώστα Καραγκούνη από τη ΝΔ. Οι πληροφορίες λένε πως ο νεαρός βουλευτής πιέζεται να το πράξει σήμερα, αλλά ο  ίδιος θέλει να μιλήσει στην ΚΟ της ΝΔ.
Έντονα είναι τα σενάρια τις τελευταίες ώρες για την αποχώρηση του Κώστα Καραγκούνη από την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν πως ο βουλευτής «πιέζεται» ώστε να ανακοινώσει την αποχώρησή του, μέσα στις επόμενες ώρες και πριν από τη  συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής  ομάδας του κόμματος που έχει συγκληθεί για αύριο Παρασκευή.
Σύμφωνα με Αθηναϊκά μπλογκς, ο Κώστας Καραγκούνης, «πιέζεται» από τη Ντόρα Μπακογιάννη να αποχωρήσει από σήμερα. Ο ίδιος όμως θέλει να μιλήσει αύριο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.  όπου και θέλει να εκθέσει τις ενστάσεις του ως προς τη λειτουργία του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι γνωστό πως ο  ίδιος σε συζητήσεις του έχει εκφράσει δυσαρέσκεια και για το αποτέλεσμα αλλά και για τον τρόπο που έγιναν οι επιλογές των υποψηφίων, ειδικά στην Αιτωλ/νία, όπου και δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη του.
Σε κάθε περίπτωση αύριο στην Κ.Ο. του κόμματος ο κ. Καραγκούνης, εφόσον παραστεί,  καλείται να διαχειριστεί ένα δυσμενές για τον ίδιο κλίμα, αλλά και να ξεκαθαρίσει την στάση του

Απο agriniopress