Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ(ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ)

ΑΓΑΠΗΤΟ PARAVOLAPRESS ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ. ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.
Ο (____________)  ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ(________)ΕΔΩ ΚΑΙ ( ____) ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ (__________) ΤΟΥ (_____) ΕΝΑ (_______)  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΟΝΩΝ. Ο (_____________) ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΤΟΝ (_______), ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ (_________). ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΡΟ ΥΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΕΡΟ ΣΥΖΥΓΟ. Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΡΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ. Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΧΩ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΗΜΕΙΟΤΕΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'XEI ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ (__) ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ(_______) ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ(ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ)

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ(ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ) ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΠΟΤΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σχόλιο paravolapress Για ευνόητους λόγους αποκρύψαμε όλα τα στοιχεία που είχε γραμμένα στο mail η αναγνώστρια όπως ονόματα,ημερομηνίες κτλ...Το αν όλα αυτά που αναφέρει  μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους ή οχι  αυτό ειναι άλλο θέμα.Εμεις απλά το δημοσιέυουμε σαν ένα κουτσομπολιο του χωριού μας!!!!!