Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Παρεξήγησε τη φιλοξενία μου ο κ. Σταμάτης...»

Αυτό δηλώνει ο δήμαρχος Νεάπολης K. Καπελάκης, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς Σταμάτη περί στήριξής του. Διαψεύσεις αναμένονται και από τους πρ. δημάρχους κ. Γιαννακά και Κατσινούλα.
Διαψεύδουν τα περί στήριξης στον Δημήτρη Σταμάτη, τόσο οδήμαρχος Νεάπολης όσο και οι πρώην δήμαρχοι Νεάπολης Κ. Κατσινούλας και Παραβόλας, Βασ. Γιαννακάς.
Ο κ. Καπελάκης μόλις πληροφορήθηκε τη δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη, ότι δηλαδή στηρίζει τον συνδυασμό «Πανδημοτική Πρωτοβουλία», προέβη σε άμεση διάψευση, όπου και αναφέρει:
«Η φιλοξενία και η αβρότητα που επέδειξα, τόσο εγώ ως δήμαρχος όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου κ Δημήτρη Σταμάτη στο δημαρχείο Νεάπολης (18/10/2010), είναι προφανές ότι παρεξηγήθηκε από τον κ Σταμάτη και η έννοιά της διαστρεβλώθηκε πλήρως .
Είναι αυτονόητη η στήριξη μου στο δήμαρχο Αγρινίου και επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο –Νέος Δήμος Νέα Εποχή»,  Παύλο Μοσχολιό με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες για την τοπική αυτοδιοίκηση και μαζί θα συνεργαστούμε για τον νέο  διευρυμένο Δήμο Αγρινίου.»
Απο agriniopress