Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Football League, επικρατώντας καθαρά με 3-0 του Παναιτωλικού και ανεβαίνοντας στην κορυφή με 16 βαθμούς.
Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ άνοιξε το σκορ με τον Χρήστο Τζάνη στο 40’, για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.
Ο Ιβοριανός επιθετικός πέτυχε το 2-0 με σουτ στο 50’, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά στο 78’, φτάνοντας έτσι τα 6 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.
Έτσι, ο Παναιτωλικός έπεσε στη δεύτερη θέση έχοντας 15 βαθμούς, καθώς υπέστη την πρώτη του ήττα μετά από πέντε σερί επιτυχίες και δέχτηκε και τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Κεϊτά, Ανδράλας, Τζάνης (65' Τζημόπουλος), Ντε Βινσέντι (71' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο (81' Κυριάκος), Σιαλμάς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Παλαιολόγος (68' Μπουμάλ), Εντζενκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ (53' Ρότσα), Μπαϊκαρά (46' Καούνος), Θεοδωρίδης,
Παππάς, Καραμαλίκης.
Απο sportdog.gr