Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-2

Παρά την πολύ καλή του εμφάνιση (ισως την καλύτερη φέτος) ο Παναιτωλικός αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΠΑΠ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός, δικαίως, έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο «Γηραιός», που είχε και την συμπαράσταση περιπου 200 φιλων του,  προηγήθηκε στο 52’, όταν μετά από σέντρα του Γκαρσία ο Αναστασιάδης πιεζόμενος από τον Γιάκομπ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσενάμο, ενώ το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με σουτ του Μάρα έξω από την περιοχή.
Ειναι χαρακτηριστικό οτι υφίστανται παράπονα για τη διατησία του αγώνα, με αποτέλεσμα στο site του Παναιτωλικού, να υπάρχει ειδική και ειρωνική αναφορά: "Ο διαιτητής Σελίμος δεν είδε αρκετές φάσεις  ενώ ο α’ βοηθός Τρύφωνας κράτησε αξιοπρεπή στάση, καθώς δεν πανηγύρισε σε κανένα γκολ.", γράφεται χαρακτηριστικά.  Η συγκεκριμένη αναφορά έχει να κάνει με φάση  του α' ημιχρόνου, όπου ο α' βοηθός ειδε ανύπαρτκο οφσάϊντ και ενώ ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού βρισκόνταν μετά από σέντρα σε πλεονεκτική θέση για γκολ, γεγονός που σχολίασαν και οι Θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι που παραβρέθηκαν  στο γήπεδο και δυστυχώς κάλυψαν όρθιοι τον αγώνα.

MVP από πλευράς Παναιτωλικού ψηφίστηκε ο Αντρέ Ρότσα. Κόπηκαν 2.814 εισιτήρια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος (65’ Γκούρμα), Γκούνκελ, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (76’ Παππάς), Δέντσας, Καούνος (74’ Καραμαλίκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Κυριαζής, Χοσέμι, Κατσιαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Καρλίνιος, Γιάκομπ, Γκαρσία (78’ Αραμπατζής), Κομπαγιάσι (55' Σζοτ), Βουτσιάς (62' Μάρα).
Τον επόμενο  αγώνα για το  πρωτάθλημα τον δίνει εκτός έδρας ο Παναιτωλικός, στη Βέροια την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα.
                                                      Απο agriniopress